tuinen Creemers

Referenties

Tuinen in alle maten en kleuren

OntwerpBij een eerste, vrijblijvende kennismaking probeer ik een beeld te krijgen van het soort tuin dat u voor ogen heeft.

U weet misschien al hoe uw tuin er zou moeten uitzien qua vormgeving, beplanting, bestrating... Of U kunt zich helemaal geen beeld vormen hoe de tuin zou moeten uitzien .In beide gevallen kan u beroep doen op TUINEN-CREEMERS gekend voor vakkennis en ervaring. Wij helpen u graag zodat u de juiste keuze kunt maken, ...

 

Hoe gaan wij te werkBij het eerste bezoek wordt eerst naar de huidige situatie gekeken, en de mogelijkheden wat u perceel te bieden heeft. Nadien wordt er geluisterd naar u wat u wensen zijn voor het realiseren van een mooie tuin want u tuin zal het verlengstuk worden van u woonkamer.

Aan de hand van het gespek maken wij een voorontwerp .

Indien dit voorontwerp bij u in de smaak valt, wordt het definitieve plan uitgewerkt niveau verlichting, beplantingsplan Hierbij zorgen wij ook voor een gedetailleerde beplantingslijst en prijsofferte.

Het voorontwerp zal helemaal met u besproken worden, zodat u een perfect beeld heeft hoe u tuin er zal uitzien, de prijsofferte en uitvoering van dit project zal uitvoering behandeld worden.